Goedkope Trainingspakken van het merk Hummel kopen?

Goedkope Trainingspakken van het merk Hummel kopen? Hummel Kopenhagen (poly suit) trainingspakken kopen? De Hummel Kopenhagen trainingspakken zijn leverbaar in kindermaten (104-164) en volwassen maten (S-XXL) en bestaan uit hoogwaardig sport polyester. Het trainingspak heeft een hoog draagcomfort!

De Hummel Kopenhagen trainingspakken (poly suit) bestaan uit hoogwaardig sportpolyester. Het trainingspak heeft een hoog draagcomfort. De binnenzijde van de stof is geborsteld voor een aangenaam draagcomfort. Het Kopenhagen trainingsjack en trainingsbroek zijn voorzien van Hummel emblemen aan weerszijden van het trainingspak. Ook heeft het trainingspak twee steekzakken inclusief rits. De mouwen van het Kopenhagen trainingsjack zijn sluitend en de trainingsbroek is voorzien van een rits. De Hummel Kopenhagen trainingspakken zijn leverbaar in kindermaten en volwassen maten. Het Kopenhagen trainingspak is door ons uitstekend te bedrukken met een logo, embleem en/of tekst, informeer naar onze lage drukprijzen!

Onze binnendienst medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste relatiegeschenken afgestemd op uw wensen, doelgroep en budget. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze relatiegeschenken? Bel +31 345 50 67 67 of klik hier voor ons contactformulier! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per email contact op met u.
Geen producten gevonden...