Wij verkopen onze theebeurzen en theemutsen in heel Europa ►

Wij verkopen onze theebeurzen en theemutsen in heel Europa! De theebeurs en theemuts is nog altijd een handgemaakt product. De designs worden met de grootste zorg samengesteld. Thee is in en thee staat voor gezelligheid. Dit is precies wat onze theebeurs ook doet. Tevens zorgt onze theebeurs voor extra design in uw huis.

Op onze website vindt U alle informatie over onze theebeurzen en theemutsen. Ook kunt u via de website eventuele vragen en opmerkingen over theebeurzen en theemutsen aan ons sturen. Wij hopen U met deze website te kunnen informeren over de vele mogelijkheden die wij u kunnen te bieden hebben met deze theebeurzen en theemutsen.

Onze verkoop is gericht op het grootwinkelbedrijf, maar ook op de detailhandel en de export. Bij grotere afnames heeft u de mogelijkheid om zelf stof aan te leveren of een eigen dessin met ons te ontwerpen.

De theebeurzen en theemutsen zijn typisch Nederlands, maar u vindt ons ook steeds meer op de buitenlandse markt, waar vooral onze artikelen in Delftsblauw dessin erg gewild zijn. Kortom, neem een kijkje op onze website. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier door hier te klikken!

Theebeurzen en Theemutsen ►

Pagina 1 van 2