De Stir-it Cup "Het gadget van 2013" de zelf roerende koffiemok

Nooit meer zelf je koffie, thee of instantsoep roeren! De Stir-it Cup "Het gadget van 2013" de zelf roerende koffiemok! Hier kunt u de Stir-it Cup "Het gadget van 2013" kopen en direct online bestellen! De Stir-it Cup, een zelf roerende mok, de nieuwste rage van 2013? Een leuke gadget als promotie- en relatiegeschenk! Leuker en gemakkelijker kunnen wij het voor u in 2013 niet wensen: de zelfroerende mok!

Een zelf roerende mok. Nooit meer zelf je koffie, thee of instantsoep roeren. Het is voortaan mogelijk met de Stir-it Cup. Zelf roerend met de volgende extra voordelen: goede menging, steviger en voller van smaak. Dit geldt voor al uw aanmaak koffie, warme of koude chocolademelk en soep. Op de bodem van de mok zit een door batterijen aangedreven mini-propeller die de vloeistof en de toevoegingen vermengt. De Stir-it Cup geeft een extra romig kraagje aan de koffie.

De mokken worden standaard geleverd in de kleur wit zonder bedrukking. Echter is het wel mogelijk om een mok in een bepaalde kleur te leveren, (zie voorbeelden) dit gaat vanaf een afname van 5.000 stuks of meer, vraag info! De Stir-it Cup wordt geleverd inclusief 1 deksel met drinktuitje en 2 AAA batterijen. Opdruk van een logo of (reclame)tekst is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Vraag info aan bij onze binnendienst door hier te klikken voor ons contactformulier.
Merken